Μηχανική σωλήνωση JIS G3445 STKM14 (A, B, C)

Μηχανική σωλήνωση JIS G3445 STKM14 (A, B, C)
Chat τώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Shaanxi Shew-E Steel Pipe Co, Ltd είναι μια από τις επαγγελματικές JIS G3445 STKM14 (A, B, C) άνθρακα χάλυβα μηχανική σωλήνωση / σωλήνες κατασκευαστές και εξαγωγείς, μπορούμε να προμήθεια διαφορετικών υλικών αυτού του προτύπου, Expecially, stkm13a, stkm11a χάλυβα Σωλήνα, και stkm11a χάλυβα σωλήνα. Καλώς ήρθατε στην έρευνα μας. Θα κάνουμε το καλύτερό μας για την ποιότητα και την τιμή για να σας υποστηρίξουμε.

Εφαρμόζεται σε μηχανήματα, αυτοκίνητα, ποδήλατα, έπιπλα, μηχανήματα και άλλα μηχανικά μέρη, όπως σωλήνες από χάλυβα άνθρακα.

Αυτό το ιαπωνικό βιομηχανικό πρότυπο (JIS) καθορίζει τους σωλήνες από χάλυβα άνθρακα, εφεξής καλούμενους "σωλήνες", που χρησιμοποιούνται για μηχανήματα αυτοκινήτων, ποδήλατα, έπιπλα, συσκευές και άλλα μέρη μηχανών.


Πακέτο:

1. Μεγάλη διάμετρος: Των άκρων σύμφωνα με το ANSI B16.25 με πλαστικά καπάκια, με μαύρη βαφή επιφάνεια, χαλαρή συσκευασία

2.Μεγάλη διάμετρος: Κάτω από 2 "ευθύγραμμα άκρα, πάνω από 2" λοξά άκρα σύμφωνα με το ANSI B16.25 με πλαστικά καλύμματα, μαύρη βαφή επιφάνεια, εξαγωνική δέσμη, τυλιγμένη με υφασμένες σακούλες.

Μπορούμε επίσης να αποδεχτούμε την παραγγελία. Αν ψάχνετε για τη μηχανική σωλήνωση JIS G3445 STKM14 (A, B, C), παρακαλώ

Επικοινωνήστε μαζί μας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@shew-esteelpipe.com

Εξεταστική